Nauka jazdy - Forum

Pełna wersja: MALIBU Club
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
MALIBU Club - Zaprasza !

Imprezy integracyjne, dyskoteki, wypoczynek na świeżym powietrzu.

Wiele atrakcji:
- zjazd tyrolski,
- strzelanie z łuku,
- jazda 4-kołowcami (quadami)
- wędkowanie,
i wiele wiele różnych innych atrakcji.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony WWW

O, widze że fajną stronkę tu macie tylko jakoś narazie mało forumowiczów,ale to się napewno rozkręci z czasem tak jak i na naszym forum MALIBU gdzie jest prawie 2000 userów. Jak się skończy szkoła zrobie sobie u was kursik na prawko jazdy :-)
Super, zapraszamy.
Tak jak jest to opisane dla klubowiczów z "MALIBU" jest zniżka 20 zł na kurs.

A być może i inne promocje jeszcze będą.
Proszę śledzić forum Big Grin
Mam małe pytanko związane z kursem.Ilu jest instruktorów w waszym ośrodku i czy bardzo krzyczą gdy się popełni błąd podczas jazdy szkoleniowej ???????  MAM nadzieje że nie krzyczą zbytnio bo nie jestem dobrym kierowcą'' jak na razie'' ,ale po waszym kursie kto wie może zostane kierowcą rajdowym. Big GrinWink

gelo1189 napisał(a):
Mam małe pytanko związane z kursem.Ilu jest instruktorów w waszym ośrodku i czy bardzo krzyczą gdy się popełni błąd podczas jazdy szkoleniowej ??????? MAM nadzieje że nie krzyczą zbytnio bo nie jestem dobrym kierowcą'' jak na razie'' ,ale po waszym kursie kto wie może zostane kierowcą rajdowym. Big GrinWink

Aktualnie jest jedna instruktorka i jest bardzo spokojna. Big Grin

W momencie jak się wyjaśni sprawa z nowymi samochodami na egzaminie, zamierzamy zakupić następne samochody i zatrudnić nowych instruktorów.

Przekierowanie