Nauka jazdy - Forum

Pełna wersja: Zmiana szkoły jazdy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tydzień temu zapisałam się na kurs do jednego z lubelskich ośrodków, ale okazało się że to jest jedna wielka porażka. Beznadziejne warunki, organizacja, arogancja i niefachowość.
Słyszałam, że można się jakoś przenieść ale nie chcieli mi powiedzieć jak i powiedzieli, że po zapisaniu to już jest za późno.

Czy po zapisaniu się na kurs można zmienić ośrodek na inny ??? Jak to zrobić ?
Chyba wiem o której szkole mówisz. Jasne że możesz się przenieść !

Ja się przenosiłam ze starego ośrodka tutaj do wiraża i bez problemu.
Pogadaj z Gosią z Wiraża to ona wszystko Ci powie co i jak.

lenka napisał(a):
Tydzień temu zapisałam się na kurs do jednego z lubelskich ośrodków, ale okazało się że to jest jedna wielka porażka. Beznadziejne warunki, organizacja, arogancja i niefachowość.
Słyszałam, że można się jakoś przenieść ale nie chcieli mi powiedzieć jak i powiedzieli, że po zapisaniu to już jest za późno.

Czy po zapisaniu się na kurs można zmienić ośrodek na inny ??? Jak to zrobić ?

Przenieść możesz sie w każdej chwili. Ośrodek nie ma prawa Cię zatrzymywać, i ma obowiązek wydania kart przeprowadzonych zajęć.

Jedyną sprawą do dogadania jest opłata za przeprowadzone zajęcia.
Z kwoty która została wpłacona ośrodek może potrącić poniesione koszty (badania, materiały, przeprowadzone godziny zajęć lub/i jazd). I albo będziesz musiała coś dopłacić jeżeli wpłaciłaś tylko zaliczkę, lub zwrócą Ci nadpłatę jeżeli dokonałaś większej lub całej wpłaty.

Nie namawiamy nikogo do przenoszenia się, ani do nas , (ani od nas Big Grin ) ale oczywiście każdy kursant ma takie prawo.

Pozdrawiam.

Ostatnio widziałem jakieś wpisy na temat waszego ośrodka w gazeta.pl i postanowiłem sprawdzić co to za ośrodek.
Hmm... no muszę przyznać że całkiem fajnie to wygląda. Z tego co doczytałem to istniejecie od niedawna, ale jak wszedłem na stronkę to wygląda to całkiem fajnie i rzeczowo. Big Grin
No tylko pogratulować ! Rolleyes Oby tak dalej.
Mam nadzieję, że do jazd i wykładów przykładacie taką samą staranność i fachowość jak do innych rzeczy.
Będę miał Was na oku . Wink

Powodzenia.
Mati
Jeżeli chcecie zapisać się do dobrego osk to polecam Wiraż, super instruktorzy, dobre warunki nauki. Ja właśnie zdałam egzamin za PIERWSZYM podejściem i jestem bardzo zadowolona że robiłam kurs w Wirażu. Smile
Przekierowanie